august 17

God fredag! Status iøstfold: Redningshelikopter fant skadet mann. Trafikkuhell..

God fredag, snart helg! Våkner til overskya vær og moderat temperatur. Er siste helg før skolestart. Polititjenestemenn har vært på oppdrag de siste 24 timene. Her er en oversikt..

Falske kjennetegn

#Fredrikstad

Kl 2123

En politipatrulje kontrollerte en bil. Viser seg at bilen er påsatt falske kjennemerker. En mann i 40-årene anmeldes for dok.falsk.

Bil mot sykkel

#Askim

Kl 07.53

I nærheten av Krosbykrysset, har det vært en trafikkulykke – bil mot syklist. Politi og ambulanse å stedet. Trafikken skal gå som normalt på stedet nå. Syklisten ble kjørt til Kalnes sykehus med ryggsmerter. Bilfører har erkjent straffeskyld. Det er opprettet strafffesak, og tatt beslag i bilførerens førerkort.

Skadet mann funnet av Seaking-helikopter

#Hobøl

Kl 1635

Vi er blitt kontaktet av en mann som har falt og slått seg i skogen i området mellom Lasken og fv 120. Vi forsøker å lokalisere ham ved bruk av sirena på politibilen. Røde Kors er utkalt for å hente ham ut. Mannen funnet i god behold ved hjelp av SeaKing. Fremstilles for helsevesen.