august 19

God søndag! Status iøstfold: Slåssing mellom «MC-folk». Ufin dame med rasistiske tilrop..

God formiddag, er søndag og hviledag. Våkner til moderate temperaturer og noe overskya vær. Meldes noe varierende værforhold..

Status iøstfold

Har ikke kommet så mange meldinger fra politet etter de siste timene. Tilsynelatende ganske rolig i Østfold, Tar med et par meldinger.,

MC-folk i krangel.,

#Fredrikstad

Kl 06.03

Politiet i Østfold forteller at det har vært en episode mellom «MC-folk» i et selskapslokale i Fredrikstad. Tilsynelatende 3 personer som var involvert. En person kjørt til legevakt. Skal i følge operasjonsleder dreie seg om personer tilknyttet «Outlaws» – miljøet.

Rasistiske tilrop

#Fredrikstad

Kl 03.00

En dame i 40-årene skal ha vært ufin mot betjeningen ved en kebab-restaurant på Stortorget i Fredrikstad. Det skal ha kommet rasistiske bemerkninger. Damen som skal ha vært «god og full», var også ufin mot politipatruljen.