august 21

Konkurransetilsynet har godkjent Bertel O. Steens kjøp av Opel Norge..

Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen. Foto: Bertel O. Steen/Jarle Nyttingnes

Konkurransetilsynet har godkjent Bertel O. Steens kjøp av Opel Norge

Konkurransetilsynet har behandlet og godkjent Bertel O. Steens kjøp av 100% av aksjene i Opel Norge AS. – Dette er som forventet, men likevel meget gledelig, sier Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen i en melding.

Fredag 17. august mottok Bertel O. Steen melding fra Konkurransetilsynet om at transaksjonen kan gjennomføres.

– Det betyr at vi nå kan starte det langsiktige arbeidet med å øke Opels markedsandel i Norge. Denne har vært synkende i mange år, og vi vet det er et stort arbeid som må til for å snu denne trenden. Men vi tror flere viktige faktorer for å lykkes er på plass: Opel har god kvalitet på sine biler og har et spennende modellprogram. Bertel O. Steen vil tilføre solid kompetanse innen bilimport og forhandlervirksomhet, i tillegg til utvikling av nye og fremtidsrettede konsepter og tjenester. Det gjør at vi er optimistiske med tanke på å styrke Opels posisjon i det norske markedet, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

Med Opel får Bertel O. Steen flere spennende person- og varebiler, og posisjonerer seg dermed for videre vekst. Opel har modeller i de fleste segmenter. Kommende modeller og ny teknologi vil bidra til å styrke Opels posisjon i markedet fremover.

Transaksjonen ventes gjennomført mot slutten av året.