august 22

God onsdag! Status iøstfold: Flere skolevei-kontroller. Trafikkuhell x 4…

God formiddag, er onsdag. Våkner til overskya vær og prognoser om nedbør.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og nødetater har vært på oppdrag de siste 24 timene. Har vært flere hendelser både i dag tidlig og i går kveld. Her er en oversikt.,

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 09.50

Rolvsøyveien. Melding om trafikkuhell, 2 biler involvert. Ikke meldt om personskade.

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 07.44

Kirkegata. Melding om trafikkuhell. Ukjent skadeomfang. Vi er på stedet. Sammenstøt mellom bil og moped. Fører av moped kjøres til Kalnes. Skader i en arm på fører av moped. Vi oppretter sak.

Skolevei-kontroll 1

#Halden

Kl 08.00

Politiet i Halden har utført skoleveiskontroll ved Hjortsberg skole. Flere kontrollerte, men ingen reaksjoner.

Skolevei-kontroll 2

#Fredrikstad

Kl 07.15

Politiet i Fredrikstad har utført skoleveiskontroll ved Trosvik skole. 75 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Skolevei-kontroll 3

#Moss

Kl 08.00

Politiet i Moss har utført skoleveiskontroll ved Melløs og Våk skole. Ved Våk skole var det 12 kontrollerte og 2 som fikk tilsnakk. Ved Melløs skole var det 20 kontrollerte og ingen kontrollerte.

tirsdagskveld

MC mot bil..

#Eidsberg

#Rakkestad

Kl 18.50

Meldt om kollisjon mellom motorsykkel og bil på rv 22 på kommuneskillet. Politi og ambulanse på stedet. Motorsykkelfører behandles av ambulansepersonell. Politiet avhører fører av bil og vitne. Motorsykkelfører er kjørt til Ullevål sykehus. Uvisst skadeomfang. Bilførers førerkort er beslaglagt da han har kjørt inn i motorsykkelen bakfra.

Mye FEIL

#Fredrikstad

Kl 20.52

Mann i 20 årene er siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, for besittelse av narkotika og for å ha satt seg opp mot politiet. Hans førerkort er beslaglagt.

MC-ulykke

#Svinndal

Kl 18.49

Meldt om motorsykkel som har kjørt av veien ved Sæbyvannet. Fører har smerter i ryggen. Har kjørt inn i autovernet og blitt kastet ca 20 meter bortover. Ser ut til at det bare er skrubbsår.