august 26

– Om et par fulle treningsuker så håper jeg å konkurrere om en startellever-plass, sier Horn..

Jørgen Horn. Foto via Sarpsborg 08

– Om et par fulle treningsuker

– Om et par fulle treningsuker så håper jeg å konkurrere om en startellever-plass, sier Horn til Eurosport.no. Horn som for noen få dager siden signerte for Sarpsborg 08

Jørgen Horn har slitt med en overbelasting i leggen og forteller at han mest sannsynlig ikke blir klar til dagens kamp mot Kristiansund.

  • Vi får se hvor fort det går i forhold til hva jeg klarer å levere på trening, men så lenge kroppen fungerer nå så er jeg klar for å bite fra meg, så får man se om man blir aktuell på et tidspunkt, sier han.

Med tanke på rivaliseringen mellom Fredrikstad og Sarpsborg undrer Eurosport på om det er et dilemma og bo i nabobyen å spille for S08

– Det er vel ikke helt bra, men det er mer de sarpingene på laget og supporterne som ikke er enig i bosettelsen. For min del så tror jeg det skal bli uproblematisk. Jeg har spilt i Fredrikstad før, så der tror jeg ikke at jeg skal få så store problemer hvert fall, svarer han.

Kl 18.00

Sarpsborg 08 møter Kristiansund søndag 26 august kl. 18.00

Aktuell link