august 31

God fredag! Status iøstfold: Trafikkontroll. Ruspåvirket. Bæ, bæ..

God fredag, er snart helg! Våkner til 13-14 grader og ok vær. Prognosene tyder på noe overskya vær, men ser bra ut for helgen.

Noen planer for helgen?

Arrangeres Sarpsborgfestival. Flere kjente artister gjester festivalen fredag og lørdag.

Er full runde i Eliteserien i fotball – og spilles også kamper i andre divisjoner. TV-kanalene er i ferd med å lansere sine høstprogram, og kan kanskje friste med en taco og litt sofahygge?

status iøstfold | Kl 08.27

Tilsynelatende en rolig natt og morgen i vårt distrikt, er ikke meldt om alvorlige hendelser de siste timene. Tar med noen notiser fra torsdag kveld og ettermiddag..

Bæ-Bæ..

#Fredrikstad

Kl 08.16

Melding om sauer som beiter i hager og går i veien ved byens marked, Sommeroveien.

Trafikkuhell

#Halden

Kl 21.31

Svinesundsparken Brannvesenet i Halden rykker ut på trafikkulykke E6 Svinesundsparken i nordgående retning

Trafikkontroll

#Moss

Kl 17.25

Øreåsen. UP avholdt trafikkontroll ved Øreåsen ungdomsskole. 37 overtredelser for hastighet. Høyeste hastighet målt til 78 km/t i 40 sone.

Forsøkte unndra seg kontroll

#Sarpsborg

Kl 16.08

E6 sydgående Sandesundbrua forsøkte en bil å unndra seg kontroll. Bilen ble raskt stanset og mistanke om at fører, kvinne i 40-årene fra Halden, er ruspåvirket. Veien stengt i sydgående retning i forbindelse med berging av aktuelle bil.

Ruspåvirket

#Rygge

Kl 18.57

Mann i 60-årene stanset bak rattet og anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter å ha kjørt inn i en annen bil på en parkeringsplass. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort.

Trafikkontroll

#Fredrikstad

Kl 15.20

Rolvsøy. UP m/politistudenter har utøvd trafikkontroll i Seppoveien i Fredrikstad fra kl0915 til kl1500. Fokus på fart, teknisk, mobilbruk og beltebruk. 19 reaksjoner, derav 17 forenklet forelegg pga høy fart, 1 førerkortbeslag, 1 gebyr for å ikke bruke bilbelte.