august 31

Ulrikke Brandstorp er klar for andre runde i Stjernekamp. Country..

Ulrikke Brandstorp er klar for andre runde i Stjernekamp. Fremfører Tin Man på lørdag. Foto via NRK

Country

Legenden Bjøro Håland er tilbake som mentor og gjestedommer når Stjernekamp-artistene står på scenen i sjangeren i country. I løpet av kvelden må den første artisten ut av konkurransen.

Kongen av country var sjangerekspert også i fjor, og har gitt gode råd til artistene denne uka. Formidling og inderlighet blir viktige temaer når Bjøro Håland skal vurdere opptredenene sammen med Mona B. Riise og Thomas Felberg.

Klare for country: Foran fra venstre Chris Holsten, Maria Arredondo, Ulrikke Brandstorp, programleder Kåre Magnus Bergh, Samantha Gurah, Ole Børud, Dag Ingebrigtsen. Bak: Alexander Pavelich, Ella Marie Hætta Isaksen, Hilde Louise Asbjørnsen, Heine Totland. Her bak scenen på sesongpremieren forrige lørdag der rock var kveldens sjanger.

Stjernekamp

NRK1 lørdag 1 september 19.50

-Kan snu

I sesongpremieren forrige uke var det Maria Arredondo, Chris Holsten og Dag Ingebrigtsen som fikk færrest seerstemmer etter at alle artistene hadde vært i ilden i sjangeren rock. Men tidligere utfall viser at resultatet kan snu seg helt når stemmene fra de to kveldene skal legges sammen, så her er alt helt åpent når ti artister nå skal bli ni..