september 01

God lørdag! Status iøstfold: Forsøkte unndra seg kontroll. Aggressiv mann. Overstadig beruset. Slåsskamp..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til overskya vær og 13-14 grader. Værprognosene tyder på en fin lørdag og søndag. Er 1.september i dag, ny måned og nye muligheter.

Noen planer gir helgen?

Arrangeres Sarpsborgfestival med musikk både fredag og lørdag. Var mye folk tilstede i Kulåsparken fredagskveld. Vi legger ut noen inntrykk senere i helgen.

Status iøstfold | Kl 08.25

Polititjenestemenn har vært på oppdrag fredagskveld og natt til lørdag. Her er en oversikt

To mopeder forsøkte unndra seg kontroll

#Sarpsborg

Kl 05.51

Elvegata. To mopeder prøvde å unndra seg kontroll. En av dem ble funnet igjen og fører, mann i 50-årene, ble anmeldt for å ha unndratt seg kontroll, kjøring i påvirket tilstand, og kjøring uten gyldig førerkort. Mopeden ble avskiltet pga manglende forsikring.

Utagerende mann

#Fredrikstad

Kl 02.03

Lervikveien. Kom melding om overstadig og utagerende mann på en privatadresse. Mannen kjørte fra adressen før vi kom frem. Vi dro hjem til han og han erkjente å ha kjørt med promille. Mannen, i slutten av 20-årene, blåste til over lovlig verdi og forholdet er anmeldt.

Overstadig beruset

#Halden

Kl 01.41

Halden jernbanestasjon. Politiet bisto konduktør med å få av en overstadig beruset 19 år gammel mann fra toget. Vi avsluttet mannens søvn og satt han i kontakt med kjæresten for å bli hentet.

Slåsskamp

#Spydeberg

Kl 01:54

Melding om slåssing. Politiet kom i kontakt med en mann i 50 årene med kuttskade i ansiktet. Han ble satt i kontakt med helsevesenet. Den andre deltageren i slåsskampen ble påtruffet, men var for full til å bli avhørt. Forholdet anmeldt.

Knust vindu på tennisklubb

#Sarpsborg

Kl 02.45

Nansens gate. Melding om knust vindu på en tennisklubb. Vi har vært på stedet. Uvisst om det var rent skadeverk eller forsøk på innbrudd. Forholdet anmeldt.

Amper stemning

#Moss

Kl 02.14

Ryggeveien. Melding om amper stemning. Vi dro til stedet og tre menn fra Moss ble bortvist pga ordensforstyrrelser.

Fikk hjelp..

#Halden

Kl 23.46

Kongens brygge. Melding om jente som ikke var i stand til å ta vare på seg selv pga beruselse. Vi kom i kontakt med henne, og fikk henne hjem sammen med en venn.

Fyll og bråk

#Rygge

Kl 02.57

Ryggeveien. Mann i 20-årene bortvist fra utested pga fyll og bråk.

Høy musikk

#Askim

Kl 23.25

Melding om høy musikk fra en privatadresse. Politiet på stedet og anmodet beboer om å dempe musikken.