september 05

Samler lokale smaker..

Den 7-8. september fylles Oslo av bugnende matfat med lokale smaker og spesialiteter fra hele Norge. Matstreif har etablert seg som Norges største matfestival med mat og drikke fra mer enn 200 norske utstillere fra hele Norge samlet på Rådhusplassen opplyser Landbruks- og matdepartementet i en melding.

Dette er stedet å være for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat og drikkekultur og er opptatt av gode smaksopplevelser. Det kommer lokalmatprodusenter fra hele landet for å vise frem det ypperste av hva det norske matfatet har å by på. Fredag 7. september kl. 12.00 vil landbruks- og matminister Bård Hoksrud være med på åpningen av årets Matstreif.

Se programmet for Matstreif 2018

Hundre tusen

Godt over hundre tusen matinteresserte publikummere besøker Matstreif hvert år, der de kan «smake seg gjennom hele Norge», møte, snakke og kjøpe mat fra rundt 200 lokale matprodusenter og utstillere fra hele landet, overvære konkurranser og handle med seg nye spennende regionale matprodukter.

Matstreif er Norges største nasjonale matfestival og arrangeres som en årlig begivenhet av Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet.

Glimt fra Matstreif 2017 | alle foto via Innovasjon Norge