september 06

Hvem mener du fortjener Østfoldprisen? Ønsker forslag..

Østfold fylkeskommune ber om din hjelp. Merk deg datoen 15. oktober. Det er fristen for å sende inn kandidater til Østfoldprisen 2018.

Tidligere vinnere

I 2017 var det kystlotteriets Sten Johnny Helberg som vant. Tidligere år har blant andre rallykongen Petter Solberg, musiker Henning Kvitnes og artist Heidi Gjermundsen Broch vunnet prisen. Både forfattere, artister, ildsjeler, idrettsutøvere, fredsarbeider og en revydronning har vært blant de mange flotte vinnerne av Østfoldprisen.

Alle

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som går videre til finaleheatet. Deretter er det opp til publikum å stemme fram den endelige vinneren av den gjeve prisen opplyser fylkeskommunen på sine nettsider.

-Gleder oss

  • Nå gleder vi oss til å se hvem publikum foreslår i år, sier fylkesvaraordfører Siv Henriette Jacobsen. Hun er leder av fagjuryen, som velger ut finalistene.

Fristen for å sende inn kandidater er 15. oktober.

Aktuell link | forslag