september 06

Klassikeren hiphop står for tur i lørdagens Stjernekamp..

Klassikeren hiphop står for tur i lørdagens Stjernekamp. I løpet av kvelden skal ni artister bli til åtte.

Dag Ingebrigtsen ble hyllet på scenen da han måtte forlate Stjernekamp etter countrykvelden forrige uke. Nå er de ni gjenværende artistene klare for hiphop opplyser NRK i en oversikt.

-Dypt vann

Vi er kommet fram til sjangeren der artistene virkelig må bevege seg ut på dypt vann. Hiphop har vært et fast innslag i Stjernekamp hver sesong siden starten i 2012.

Ukas sjangerekspert er multitalentet Maria Karlsen alias Lotus, kjent som en av Norges råeste rappere og hiphop-dansere. Hun er også frontfigur i bandet Awesomnia og var selv med i Stjernekamp i 2015. Nå har hun for første gang rollen som mentor og ekspertdommer.

Denne lørdagen har artistene flere utfordringer. Ikke bare skal de mestre en krevende musikkform med enormt mange ord – de fleste av dem har også måttet øve på koreografi gjennom uka. Under direktesendingen får de hjelp av til sammen et femtitalls dansere på scenen.

Sendes

NRK1 lørdag 8. september 19.50

Ulrikke Brandstorp som er den eneste østfoldingen i årets sesong skal fremføre låten «I Like It».

• Artist/gruppe: Cardi B, Bad Bunny & J. Balvin (2018)

• Av: Belcalis Almanzar, Benito Ocasio, José Osorio, Tony Pabón, Manny Rodriguez, Benny Bonilla, Edgar Machucha, Edgar Vargas, Klenord Raphael, Jordan Thorpe, Luian Malave, Marcos Masis, Noah Assad, Vincent Watson, Xavier Vargas, Anthony White

Foto via NRK