september 10

– Det er fantastisk. Kanskje en av de største bragdene i Norsk fotball i år..

 • Tidligere Sarpsborg 08-spiller Mohamed Elyounoussi er imponert over Sarpsborg 08. Moi som tjenestegjør for engelske Southampton forteller til Eurosport at han synes det er utrolig kult hva klubben får til.
 • -Fantastisk

  – Det er fantastisk. Kanskje en av de største bragdene i Norsk fotball i år, bortsett fra Kvinnelandslaget på tirsdag. Så jeg synes det er utrolig kult, hvert fall når jeg er ekte «sarping» og følger med dem. Jeg har fått med meg alle kampene, så det er utrolig kult og jeg er veldig stolt av klubben, sier Moi til Eurosport.no.

  Besiktas + Odd

  Sarpsborg 08 møter Besiktas i den første gruppespill-kampen. Kampen spilles på bortebane den 20 september. Før det – er det seriekamp mot Odd hjemme på Sarpsborg stadion.

  Tror det kalde været kan hjelpe

  Sarpsborg 08 er i gruppe med Besiktas, Genk og Malmö. Moi mener det er en tøff gruppe, men tror at det kalde høstværet i Norge kan virke positivt inn.

  – Jeg vet at Sarpsborg er god på hjemmebane og i oktober/november når det er høst med både vind og regn kommer det til å bidra til at Sarpsborg har litt større muligheter med for eksempel Besiktas. De største stjernene der synes kanskje det er litt ekkelt og litt kaldt, så jeg håper det kommer til å hjelpe til. Uansett så er det bare gøy, det er bare en bonus at de har kommet seg der i dag, og jeg skal prøve selv å få med meg en kamp på tribunen, forteller han.

  Aktuell link | Eurosport