september 11

Ryanair annonserer i dag en ny rute direkte fra TORP til Malta..

Ryanair annonserer i dag en ny rute direkte fra TORP til Malta på sommerprogrammet 2019 opplyser Torp /Sandefjord lufthavn.

En perle i Middelhavet

Malta er en perle i Middelhavet og perfekt for deg som vil bo nær både by og badeliv når du er på ferie. Det offisielle språket er maltesisk og engelsk siden øya frem til 1964 var under britisk styre i 150 år. Malta er en av verdens minste republikker og stater, mindre enn Oslo fylke, og består av tre bebodde øyer: Malta, Gozo og Comino, samt flere mindre ubebodde øyer.

Et dykkerparadis rik på historie

Med sin sydlige beliggenhet har Malta sommer nesten hele året, og kan ha godt over 20 varmegrader langt ut i november. Øya kan friste med en rik historie med ridderborger, krystallklart vann, flotte strender og et pulserende uteliv.

Ruten har avgang hver onsdag og starter den 3. april 2019.

Aktuell link | kilde Torp lufthavn