september 13

Mentor og ekspertdommer er Odd René Andersen. Ulrikke opptrer med Adele-låt.,

Fra hiphop-kvelden forrige lørdag, da Samantha Gurah måtte forlate konkurransen. Nå står sjangeren soul for tur for de åtte gjenværende artistene. F.v. Ole Børud, Samantha Gurah, Chris Holsten, Ella Marie Hætta Isaksen, Maria Arredondo, Alexander Pavelich, Hilde Louise Asbjørnsesn, Heine Totland og Ulrikke Brandstorp.

Stjernekamp

Soul er ukas sjanger i Stjernekamp. Vi får høre låter fra blant andre Nina Simone, Adele, Elvis Presley, James Brown og Alicia Keys.

Bare én gang tidligere har soul vært blant sjangrene i Stjernekamp. Det var i den første sesongen, i 2012, og da så langt uti konkurransen at det bare var fire deltakere igjen. Nå er det åtte artister som skal få sjansen til å vise store vokalprestasjoner og blottlegge sjel og følelser – og det med fullt band, blåserrekke og kor.

Ukas sjangerekspert

Mentor og ekspertdommer er Odd René Andersen. Han er kjent som en av landets ypperste vokalister og har i mange år blitt omtalt som Norges ubestridte soulkonge. Han var frontfigur for bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90-tallet og slo gjennom som soloartist i 1995. De siste årene har han turnert med showet Soul City, der han og bandet byr på klassiske soul- og motownlåter. Odd René er fra Fredrikstad og fylte 50 år denne uka, den 12. september.

Sendes

NRK1 lørdag 15 september Kl 19.50

Ulrikke

Ulrikke Brandstorp fra Sarpsborg skal fremføre låta «When We Were Young» av Adele.