september 16

God søndag! Status iøstfold: Full og kranglete. Truende oppførsel..

God morgen, er søndag og hviledag. Våkner til noe overskya vær. Værutsiktene tyder på nedbør og gråvær utover dagen.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og brannvesen har vært på oppdrag natt til i dag. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Høyt smell

#Sarpsborg

Kl 22.13

Politiet fikk lørdag kveld flere meldinger om et svært høyt smell i området Borgenhaugen. Viste seg at noen har laget en hjemmelaget «rakett». Vi har vært på stedet og undersøkt dette, ingen fare for naboer.

Kranglefant

#Moss

Kl 01.51

En full og kranglete mann utenfor et utsted i Moss. Mannen i 20 årene blir innbrakt til arresten. Anmeldes for ordenforstyrrelse og ikke etterkomme politiets pålegg.

Truende oppførsel

#Askim

Kl 01.59

Melding om en truende mann på et utsted i sentrum. Mannen 20-årene var full og kranglete. Kjørt til arresten og blir anmeldt for en rekke forhold. Prøvde bl.a. å slå og spytte etter tjenestepersonene på stedet, samt truet disse.

Drøy promille

#Fredrikstad

Kl 20.10

Kråkerøy. En politipatrulje rykket ut etter melding om en bil som hadde kjørt i en hekk flere ganger. Funnet bilen like i nærheten. Måtte vekke polsk mannelig fører i 30 årene. Ikke i stand til å gå pga beruselse. Kjøres drukkensskapsarresten etter blodprøve og anmeldes for kjøringen.

Brann i container.,

#Moss

Kl 07.01

Melding om kraftig røykutvikling fra Årvollskogen. Brenner i en container, ingen spredningsfare.

Full og kranglete

#Askim

Kl 01.48

Full og kranglete mann i 20-årene bortvist fra sentrum. Blir også anmeldt for forulemping av off. tj.mann.