september 18

God tirsdag! Status iøstfold: Innbrudd. Narkotika. Unndro seg kontroll..

God tirsdag! Våkner opp til overskya vær, men er meldt FINT utover dagen. Polititjenestemenn og brannvesen har vært på oppdrag natt til i dag. Vi har samlet noe av hendelsene fra de siste 24 timene. Sjekk nedenfor.,

Glad i fotball?

Glad i fotball? Skjer mye utover denne uka. Er oppstart for Champions League i kveld med flere aktuelle kamper. Torsdag er det også oppstart for gruppespill i Europa League. Sarpsborg 08 spiller sin første match på torsdag kveld.

status iøstfold

Kl 09.15

tirsdag

Pågrep mulig gjerningsmann

#Sarpsborg

Kl 01.55

En politipatrulje har gjennomført åstedsundersøkelse etter at de fikk melding om innbrudd i natt. Det er blant annet stjålet spill-sjetonger fra lokalene som tilhører en bedrift. Patrulje fikk sporet opp en mulig gjerningsmann. Denne personen var i besittelse av et nyervervet sett med sjetonger. Mann i 30 årene pågrepet og satt i arrest.

Unndro seg kontroll..

#Spydeberg

Kl 03.39

Bil som først unndro seg kontroll fra patrulje. Kjørte ut etter kort tid. Vi har pågrepet mannelig fører 20 årene. Er tilsynelatende uskadd. Mistanke rus.

Bålbrenning

#Fredrikstad

Kl 03.47

En politipatrulje rykket ut sammen med brannvesenet til Eplestien. Meldt om bålbrenning nær bebyggelse. Bålet er slukket og vi er i kontakt med bålbrenner.

mandagsettermiddag

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 16.32

En moped veltet ved Alvimvn. Oljesøl på stedet, mulig lekkasje fra en traktor. Ukjent skade på mopedfører. Er tatt hånd om av ambulanse,

Narkotika og stjålet sykkel

#Sarpsborg

Kl 14.21

En patruljen har kontrollert en mann som var i besittelse av en mindre mengde narkotika og en stjålet sykkel. Anmeldt for dette.

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 16.21

Politiet rykket ut med en bil til St Croixgate. Skal hente personbil som har vært involvert i et mindre trafikkuhell. Påkjørsel bakfra, ingen personskader.