september 19

– Det her er vel noe av det største. Gleder seg til kamp på torsdag..

Ellen Bjørnsen har fulgt fotballen i Sarpsborg over mange år. Sjelden har hun vært så stolt som nå beskriver S08 i en artikkel.

Flytur

Torsdag kveld er det klart for den første gruppespill-matchen for Sarpsborg 08. Motstander er Besiktas.

Sammen med rundt 70 andre supportere var Ellen ombord på klubbens chartrede fly til Istanbul.

-Noe av det største

  • Det her er vel noe av det største. Jeg føler meg nesten som en mor for guttæne. Jeg har vært med helt siden Sparta-tiden og det er jeg stolt av. Jeg har fått med barn, svigerbarn og barnebarn og nå har jeg også med storebror for første gang. Det er et samhold i byen jeg aldri har opplevd tidligere. Både små og store vil være med på dette eventyret. Det er gøy å være sarping, sier hun.

Her kan du lese mer via klubbens nettsider | foto via S08