september 20

Sarpsborg 08 tapte 3-1 mot Besiktas. Ble en vanskelig 2.omgang, men fikk trøstemål…

Det var et FINT stykke historie over anledningen da Sarpsborg 08 møtte Besiktas i den første gruppespill-matchen torsdag kveld. Selv om sarpingene var langt fra favoritter er det en stor prestasjon å ha tatt seg helt til gruppespill.

0-0

Det ble ingen scoringer i den første omgangen, men sarpingene gjorde en bra omgang i Istanbul. Både Muhammed og Heintz kom til sine sjanser, men fikk ikke tellende resultater.

1-0

Etter 51 minutter kom kveldens første scoring, og det var et mål av det fine slaget. Ryan Babel chipper ballen forbi keeper til 1-0

2-0

Etter 69 minutter så doblet Besiktas. Enzo Roco gjorde ingen feil og headet ballen trygt i mål.

Sarpingene forsøkte slå tilbake, men det ble dessverre bare med forsøket. Selv om østfoldingene spilte seg til gode sjanser ble det bare nesten. Likevel kom det etterhvert et trøstemål..

3-0

Etter 81 minutter kom kveldens tredje mål. Hjemmelaget øker til 3-0 etter en Jeremain Lens. Lens bredsider kontrollert inn kveldens tredje scoring

3-1

Så fikk Sarpsborg 08 sitt trøstemål. På overtid er det Zachariassen som reduserer til 3-1. Det blir også det siste som skjer i matchen. Kampen ender med 3-1 til Besiktas.

Her er de 11 fra start .,

Vasyutin – Askar, Horn, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Heintz – Mortensen, Rashad

-Kunne tatt ledelsen

Sarpsborg kom ut i hundre og kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park skriver VG etter kampen.

-Fulgte Besiktas til pause

Fulgte Besiktas til pause. Så kom tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel inn og ødela alt. Bidro med kraft, energi og rødt hår. 0-0 til pause ble til 1-3-tap for Sarpsborg oppsummerer Dagbladet.

Foto via S08 / arkiv