september 20

Snart sesongpremiere for «Farmen»..

Det nærmer seg sesongpremiere for «Farmen». Tirsdag den 25.september sendes sesongens første program.

14

Gjedtjernet gård er forlatt, og 14 nye forpaktere er på vei for å drive gården slik den ble drevet for 100 år siden. Deltakerne må samarbeide om å stelle dyrene og drive gården, samtidig som de må kjempe mot hverandre om retten til å bli på gården. Hver uke må en deltaker reise hjem og til slutt står en igjen: Vinneren av Farmen 2018.

Forskjellig erfaring

I kveldens program ankommer deltakerne den vakre gården på Finnskogen. Noen har gårdserfaring fra før, men for enkelte er dette en helt ny og ukjent tilværelse. To av deltakerne skjuler en hemmelighet, og har en egen agenda før storbondevalget. Mentor kommer med første ukesoppdrag, og den ferske storbonden må stole på erfaringen til hjelperne sine. Og om natta, får de nye forpakterne kjenne på Finnskogens magi. Kampen for tilværelsen er i gang!

Sendes

Tirsdag 25. september kl. 21.40 på TV 2

Foto via Tv2