september 23

Raufoss vant over Fredrikstad med 3-1. Tok over tabelledelsen..

Det var stor interesse foran ettermiddagens toppoppgjør i Post Nord ligaen mellom Raufoss og Fredrikstad. Fredrikstad lå før dagens match kun 1 poeng foran Raufoss.

1-0

Det var Raufoss som begynte best. Allerede etter 3 minutter tok hjemmelaget ledelsen. Det var Oskar Løken som sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse.

1-1

Så kom utligningen! Etter 20 minutter er det Rekdal som får kjempetreff fra langt hold og sørger for balanse i regnskapet.

Etter at Raufoss var det beste laget i åpningsminuttene tok FFK mer og mer over banespillet, likevel ble det ingen flere scoringer i den første omgangen.

2-1

Raufoss åpnet den andre omgangen på samme måte som den første. Etter ca 4 minutter fikk hjemmelaget frispark som ble plassert vakkert i mål. Det var Mikkel Maigaard Jakobsen som sendte hjemmelaget tilbake i ledelsen.

3-1

Etter 74 minutter øker hjemmelaget til 3-1. Det er Henningson som vinner en duell i feltet og sørger for en to-måls ledelse.

Vinner 3-1

Raufoss var det beste laget i 2.omgang og vinner etterhvert kampen fortjent. Matchen ender til slutt med 3–1 til Raufoss som med seier også tok tabelledelsen.