september 23

God søndag! Status iøstfold: Ranet utenfor legevakten. Ungdomsfest over styr. Vold mot kvinne..

God søndag! Våkner til sol og fint vær. Polititjenestemenn og brannvesen har vært på oppdrag natt til søndag. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Ranet utenfor legevakten

#Halden

Kl 22.45

En kjenning av politiet, i 30 årene, er pågrepet etter at han skal ha ranet en person utenfor legevakta i Halden ca kl 22:45. Han skal ha truet med en kniv og fått med seg fornærmedes veske.

Pågrepet for vold mot kvinne

#Sarpsborg

Kl 23.00

En 20 år gammel mann er pågrepet etter at han skal ha ankommet en fest og utsatt en kvinne for vold, slik at hun falt og slo hodet og besvimte. Hun er fraktet til sykehus.

Ungdomsfest over styr.,

#Råde

Kl 00.33

En ungdomsfest med ca 200 ungdommer gikk over styr og 3 ungdommer er innbragt til sentralarresten i Sarpsborg. En 15 åring anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann. Politiet forsøker å få tak i guttens foreldre.

Promille

#Askim

Kl 02.41

Patrulje stanset bil hvor fører var påvirket av alkohol. Sak opprettes og førerkort beslaglegges.

Lørdagskveld

For fort på E6

#Skjeberg

Kl 20.21

UP målt bil til 136 km/t i 110 sone. Fører hadde 6 prikker på førerkortet og fikk 3 til, førerkortet ble derfor beslaglagt.

Laserkontroll

#Sarpsborg

Kl 19.59

UP har avholdt laserkontroll i Kurlandveien. 9 personer fikk reaksjoner: 1 for mobilbruk, resten for fart. Høyeste hastighet ble målt til 68 km/t i 50 sone.

Bilbrann

#Spydeberg

Kl 21.28

Bil som brenner i Stegenveien. Ingen personer i eller ved bilen.