september 23

Sarpsborg 08 var i ledelse mot Rosenborg, men tapte 3-1 på Lerkendal

Det har kladda for Sarpsborg 08 i den hjemlige serien, men i kveld var det nye muligheter mot Rosenborg på Lerkendal. Og det så bra ut lenge..

0-1

Det var Sarpsborg 08 som kom best i gang i Trondheim. Etter 14 minutter er det Patrick Mortensen som er fremme på en retur og sender 08 i ledelsen. Scoringen kom etter bra og offensivt spill av sarpingene. Målet ble også det eneste i den første omgangen.

1-1

Etter 66 minutter kom reduseringen. En ball går innom en uheldig Joachim Thomassen og i mål til 1-1.

-Rosenborg har presset Sarpsborg langt inn i egen målgård og til slutt får Levi skutt fra 14 meter, via en motspiller og i mål bak en utspilt keeper! 1-1 | RBK

2-1

Så tar Rosenborg ledelsen. Etter 74 minutter er Søderlund som banker ballen i mål til 2-1.

3-1

Etter 85 minutter så øker trønderne til 3-1. Det er Yann-Erik de Lanlay som setter ballen vakkert i mål fra spiss vinkel.

Taper

I en kamp hvor sarpingene til tider spiller fin fotball og er i ledelsen, så ender det likevel med tap. Rosenborg var effektive i siste del av matchen og tok 3 nye poeng.

-Raknet

Det så lenge svært lovende ut for våre gutter på Lerkendal. Laget tok ledelsen tidlig – og beholdt den lenge – men på slutten raknet det. Dermed var det femte strake tapet i Eliteserien et faktum oppsummer S08 på sine nettsider.

Foto arkiv