oktober 04

For en atmosfære for et trøkk. 2 x Patrick Mortensen løftet Sarpsborg til nye høyder i Europa. Vinner 3-1 over Genk

-For en atmosfære for et trøkk roper Tv2 kommentator Kasper Wikestad begeistret under kveldens kamp.

2 x Patrick Mortensen løftet Sarpsborg til nye høyder i Europa. Vinner 3-1 over Genk

Fotballhistorie

Det var er stykke fotballhistorie i Sarpsborg da byens stolthet tok i mot Genk til den første hjemmekampen i Europa League torsdagskveld.

..og kvelden ender etterhvert på en eventyrlig måte for Sarpingene!

1-0

Sarpsborg 08 fikk en drømmestart på kveldens match! Etter bare 5 minutter var det Patrick Mortensen som fikk flikket / styrt ballen i mål på elegant vis.

Ballen kom fra Tveita som forsøkte seg på en ikke helt vellykka volley.

Om Genk virka litt rysta innledningsvis så kom de mer med utover i omgangen. De spilte seg flere gode sjanser, men greide ikke å utnytte mulighetene. Den første omgangen endte med 1-0 til hjemmelaget.

1-1

Det var Genk som begynte den 2.omgangen best. Etter bare 4 minutter så utlignet bortelaget til 1-1. Det var L Trossard som scoret for Genk.

2-1

.. men Sarpsborg var ikke ferdig for kvelden. Bare noen minutter senere så tok S08 ledelsen på nytt. Kristoffer Zachariassen er siste mann på ballen og sender stadion til himmels.

3-1

Det blir etterhvert en kveld for historiebøkene. Sarpsborg 08 øker til 3-1 etter 63 minutter. Igjen er det vår danske venn som er siste mann på ballen. PATRICK MORTENSEN!!

Vinner

Kampen ender til slutt med en fortjent seier til Sarpsborg 08. Selv om det var Genk som var soleklare favoritter, så ble det en fantastisk kveld for Sarpsborgsupportere.

Ender tapsrekken

Sarpsborg 08 endte tapsrekken med historisk Europa-triumf. Sarpsborg 08 banket Sander Berges Genk i klubbens første Europa League-hjemmekamp oppsummerer Eurosport etter kampen

De 11

Vasyutin – Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Askar – Mortensen, Rashad