oktober 08

Snart klart for utdanningsmesse. Alle Østfolds 10.klassinger..

Det nærmer seg tidspunktet for den årlige utdanningsmessa i Kongstenhallen i Fredrikstad. Hit kommer alle Østfolds 10. klassinger for å få hjelp til å orientere seg blant de mange utdanningsvalgene i videregående skole. I tillegg inviteres foreldrene/foresatte til fylkets 9. og 10. klassinger til et eget foreldrearrangement opplyser Østfold fylkeskommune.

Karrierekafeen

– Karrierekafeen var en stor suksess i fjor. Mange foreldre/foresatte kom innom for å sette seg inn i mulighetene som finnes i utdanningssystemet. Her kan de stille spørsmål for å være bedre rustet til å hjelpe ungdommene sine med å velge en utdanning som passer for dem. Ta med ungdommen, oppfordrer Katrine Gustavsen ved Opplæringsavdelingen i Østfold fylkeskommune.

Nytt av året er at voksenopplæring vil være godt representert på Utdanningsmessa. Tolker er også på plass.

Utdanningsmessa 2018

  1. oktober kl. 09.00-19.00. Foreldrearrangement kl. 14.00-19.00
  2. oktober kl. 09.00-14.00

Sted: Kongstenhallen i Fredrikstad

Aktuell link

Foto via Østfold fylkeskommune