oktober 10

Erik Holtan og Dan-Atle Grønn tar over juniorlaget til S08. -Sterkere resultatfokus..

Erik Holtan og Dan-Atle Grønn er Sarpsborg 08s trenerduo for G19- og rekruttlaget til Sarpsborg 08. Det skriver klubben på sine nettsider.

-Gleder meg

  • Jeg gleder meg veldig! Dan-Atle og jeg kjenner hverandre godt. Jeg kjenner jo også miljøet fra A-laget godt. Vi skal prøve å ta med oss det beste derfra og skreddersy et fint opplegg sammen, sier Erik Holtan.

Gode referanser

Holtan kommer inn i jobben etter å ha vært toppspillerutvikler i klubben, mens Dan-Atle Grønn tar steget opp fra G16-laget. Sistnevnte får nå jobbe med 2000-kullet han først trente som guttetrener i tillegg til en rekke talentfulle spillere fra det nåværende G16- og juniorlaget.

  • Å få jobbe med hele den gjengen blir veldig gøy. I tillegg er det et kjempefortrinn at Erik kjenner miljøet i A-laget så godt som han gjør og vet hvilke krav som stilles der. Det kommer til å bli satte høye krav til hvilke spillere vi skal utvikle. Vi har ikke sett så mye på troppsammensettingen ennå, men vi har seks-syv landslagsaktuelle unggutter som jo er spennende, sier Grønn.

Sterkere resultatfokus

De to trenerne får også større krav på seg hva angår resultater for G19- og rekruttlag.

  • Det blir et enda sterkere resultatfokus, men samtidig skal vi også ha utviklingsdelen med. Det skal litt som hånd i hanske, sier Holtan.

Aktuell link | foto via S08