oktober 12

Vinnerlykke i Rakkestad. Vant i «Nabolaget» igjen..

Både Rakkestadmannen som vant 1,1 million på fredag kveld og samboeren hans som vant 100 000 kroner, har tydeligvis godt med flaks, Dette var ikke første gang de vant i Nabolaget opplyser Norsk Tipping fredag kveld.

Jeg la inn et ekstra Nabolaget-spill før trekning også, sier den fornøyde Nabolaget-millionæren fra Rakkestad, dermed vant han 100 000 kroner i tillegg til millionpremien.

Utrolig gøy

  • Det er utrolig gøy. Tenk å ha sånn flaks. Jeg og samboeren min sitter her og feirer, sier mannen som har vunnet flere ganger i Nabolaget tidligere, og det har samboeren også.

Vinner igjen og igjen

  • For to år siden var det en av naboene som vant  en million i Nabolaget, og den gangen vant samboeren min og jeg 100 000 kroner hver. Helgen før det skjedde vant  jeg 10 000 kroner, og nå, to år etter vant jeg altså igjen, Denne gangen vant jeg 1,1 million, sier mannen som gledet seg stort.
  • Samboeren min sitter ved siden av meg i sofaen, og hun har vunnet 100 000 også, så tilsammen har vi subbet inn 1.2 mill i kveld, sier vinneren fra Rakkestad og humrer.

Her er de fem nabolagene der hovedvinneren vant 100.000 kroner

• Rakkestad, Østfold

• Moss, Østfold

• Sævelandsvik (Karmøy), Rogaland

• Trondheim, Trondheim

• Flateby, Akershus

• Stathelle, Telemark

Skjermbilde via Norsk Tipping / aktuell link