oktober 15

Denne gjengen skal sørge for at russ i hele Østfold får det bra i russetiden..

FIN GJENG: Denne gjengen skal sørge for at russ i hele Østfold får det bra i russetiden. Mia Marie Høiseth fra Borg videregående skole var ikke til stede da bildet ble tatt, men er også med i hovedrussestyret. Foto via Østfold fylkeskommune

Si hei til russestyret for hele Østfold

Denne gjengen er historisk. De utgjør det første felles russestyret for hele Østfold opplyser Østfold fylkeskommune i en artikkel.

Det er Embla Birk Løken fra Mysen videregående som er valgt inn som den første lederen av russestyret for hele fylket.

– Vi skal jobbe for at alle får muligheter til å bidra og være med på de arrangementene de vil, uavhengig av om man er på buss, van eller er vandreruss, sier hun.

Å utarbeide et felles russestyre er et av flere tiltak som skal sørge for at all russ i Østfold får en så bra russetid som mulig.  

Prosjektet ledes av Østfold fylkeskommune, og koordineres av elev, lærling – og mobbeombud Henrikke Bugdø-Aarseth. Hun fullroser russestyret som nå er er valgt.

  • Vi er så glade for å ha et så engasjert russekull med stort hjerte for sine medruss. Et felles russestyre i Østfold der russen samarbeider på tvers av skolene, gjør det mulig å skape en mer positiv, tryggere og inkluderende russetid for alle! Hovedstyret vil samarbeide tett med skoleeier og skoleledere, politiet, kommune og mobbeombudet slik at vi sammen når målet om en bedre russefeiring i Østfold. Jeg gleder meg til å jobbe videre med prosjektet og den fine russen vår, sier hun.

Aktuell link | Her kan du lese mer