oktober 16

Mange som følger «Åsted Norge». All time high..

Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen i Åsted Norge. Foto: TV 2.

All time high for «Åsted Norge» på TV 2

Åsted fortsetter å imponere og 603.000 er årsbeste for andre uke på rad opplyser Tv2 i en pressemelding.

Fantastisk

-Det er fantastisk å se at godt innhold finner veien til seerne og at det fortsatt er mulig å slå gamle seerrekorder i dagens marked. Det er bare å gratulere alle i redaksjonen i Mastiff og interne krefter som jobber beinhardt med konseptet hver dag med en velfortjent ny bestenotering, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Sendes

«Åsted Norge» sendes på Tv2 mandagskvelder.