oktober 16

Premiere for «Kielergata»

Høstens store thrillerdrama «Kielergata» har premiere på TV 2 og TV 2 Sumo torsdag 18. oktober kl. 21.40

Rolleliste

«Kielergata» har en usedvanlig sterk rolleliste, og blant skuespillerne møter du bla, Thorbjørn Harr, Andrea Bræin Hovig, Nicolai Cleve Broch, Ingrid Bolsø Berdal, Anneke von der Lippe, OnklP, Kyrre Haugen Sydness, Sigurd Myhre, Janne Heltberg m. fl.

Om «Kielergata»

«Kielergata» er et nyskapende, karakterdrevet thrillerdrama med en sterk rolleliste. Jonas Schulman (Thorbjørn Harr) har startet et nytt liv i Kielergata i småbyen Slusvik, kjent som Skandinavias minst kriminelle sted.

Han har alt: Et lykkelig familieliv, en grei jobb og en rolig tilværelse, Men når et lik dukker opp begynner fasaden å slå sprekker, og Jonas innhentes av sin mørke fortid. Til sin store overraskelse oppdager han at han ikke er den eneste beboeren i Kielergata som har noe å skjule..

Premiere

Torsdag 18. oktober kl. 21.40 på TV 2