oktober 17

Klar for semifinale i Stjernekamp..

PÅ PALLEN: F.v. Ella Marie Hætta Isaken, Ole Børud og Ulrikke Brandstorp er semifinalister i Stjernekamp. Hvem blir de to som går videre til den store finalen?

To skal til finale

Det nærmer seg finale i årets Stjernekamp. Ulrikke Brandstorp fra Sarpsborg har gjort en god innsats og er klar for semifinale førstkommende lørdag.

Duett

Hva har Silya Nymoen, Knut Erik Østgård og Lisa Børud til felles? De har alle markert seg sterkt i tidligere Stjernekamp-sesonger. Nå skal de dessuten synge duett med hver sin semifinalist i årets Stjernekamp.

Tre videre

Etter at Alexander Pavelich gikk ut av konkurransen forrige lørdag, er det Ella Marie Hætta Isaksen, Ulrikke Brandstorp og Ole Børud som skal fordele plassene på pallen seg i mellom.

Forbilde

Allerede på lanseringen av årets sesong fortalte Ella Marie at Silya var hennes store forbilde som artist. Lite visste hun da at hun skulle komme til å stå i semifinalen og synge duett med Stjernekamp-vinneren fra 2013. Silya var selv blant de mindre kjente artistene da hun ble med i Stjernekamp, men har blitt stående som en av de råeste deltakerne noensinne.

Ulrikke

Ulrikke har valgt Knut Erik Østgård som makker. Return-vokalisten ble en seerfavoritt i Stjernekamp i 2015 og var med helt til semifinalen. Blant annet gjorde han en uforglemmelig versjon av «Candy Shop» i hiphop. I dag turnerer han flittig med Return og med sine venner Dag Ingebrigtsen og Ole Evenrud i trioen Veteranene.

UFORGLEMMELIG: Knut Erik Østgård framfører 50 Cents «Candy Shop» i hiphop i Stjernekamp 2015.

Ole

Ole Børud har tatt med niesen Lisa som duettpartner. De startet begge karrieren som barnestjerner i musikkfamilien Børud, med omtrent 20 års mellomrom. Lisa imponerte alle med sitt artisteri og sine fantastiske danseferdigheter i forrige sesong av Stjernekamp. Der endte hun på fjerdeplass. Siden har hun blant annet opptrådt med Alexander Rybak i ESC. Snart skal hun ut på stjernenes årlige juleturné «Stille natt, hellige natt».

DANSESTJERNE: Lisa Børud briljerte som danser i fjorårets sesong av Stjernekamp.

Fjorårets vinner

Vi får også et gjensyn med Adam Douglas, som har hatt et eventyrlig år siden han var med i Stjernekamp i fjor. Heller ikke han var blant de mest kjente artistene i utgangspunktet. Men han overbeviste i program etter program og endte opp med å gå av med seieren. Siden har Adam spilt på utallige fullsatte konserter landet rundt og i mange TV-program. Nylig utgav han sitt andre soloalbum, «The Beauty and the Brawn», til strålende kritikker. I lørdagens Stjernekamp får vi høre en av låtene derfra.

FJORÅRSVINNER: Adam Douglas kommer tilbake til Stjernekamp-studio for å gjøre et gjestenummer.

Musikal med Tom Sterri

I første del av programmet er det musikal det skal handle om. Musikal- og revykongen Tom Sterri er ukas mentor og sjangerekspert, slik han var i fjor. Han blir også sittende i ekspertpanelet gjennom duettene i andre del av programmet.

EKSPERT: Musikal- og revykonge Tom Sterri (t.v.), Mona B. Riise og Thomas Felberg utgjør kveldens dommerpanel . Her fra 2017.

Alle foto via NRK