oktober 20

Travle dager for Sondre Justad. Fra Skavlan til Brygga Kultursal i Halden lørdag kveld..

Sondre Justad er i skuddet. Fredag besøkte den folkekjære artisten Skavlan, lørdag sto han på scenen på Brygga kultursal i Halden. Fredrikstadavisas fotograf forteller om god stemning og trøkk!

Suksess

Sondre Justad er aktuell med «Ingenting i Paradis». Albumet har sørget for mer suksess for den etterhvert folkekjære artisten. Sondre Justad kommer fra Henningsvær og Borg i Lofoten.

Stemmen

-Det er noe med den elastiske og klangfulle stemmen hans som gir låtene en letthet og en følelse av virkelighetsflukt, selv om de gjerne har en sår undertone. En fin måte å jage hverdagen noen tanker unna skrev Dagbladets musikkanmelder ved lansering av oppfølger albumet.

Debutalbumet

Debutalbumet «Riv i hjertet» lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams oppsummer konsertarrangøren.

Bidrar under årets TV-aksjon

Sondre Justad skal også bidra under årets TV-aksjon. Han har selv fått føle på kroppen Kirkens Bymisjons arbeid skriver Kirkens Bymisjon i en presentasjon.

-Da han var 16 gav han overskuddet fra sitt første musikkprosjekt til en veldedig organisasjon som jobbet med gatebarn i Brasil. Siden har han spilt konserter på fosterhjem og mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Søndag spiller Justad under årets TV-aksjon

Tyngde

– TV-aksjonen er en aksjon med tyngde. Jeg liker både det at den utgjør en forskjell for dem pengene går til, og er med på å skape en større bevissthet. TV-aksjonen kan åpne opp hjertan litt meir, det liker jeg, sier han.

Alle foto Simone H Sønstrød