oktober 21

Filmet bilbrann på E6. Politiet var lite imponert..

En sjåfør som valgte å filme en bil som sto i brann på E6 fikk 1700 kroner i bot melder NRK. Filmingen skal ha foregått søndag ettermiddag – samtidig som mannen kjørte bil. Det er politiet som selv melder om episoden på Twitter. Bilbrannen var i området Jonstenkrysset ved Rygge.

NRK har kontaktet operasjonsleder ved Øst politidistrikt etter hendelsen og fikk følgende kommentar ..

– Det er ikke ofte vi har kapasitet til å gjøre noe med det, men nå hadde en patrulje mulighet til å stanse vedkommende, sier John-André Helgesen, oppdragsleder ved operasjonssentralen i Øst politidistrikt til NRK. Han håper det kan ha en avskrekkende effekt at politiet slår ned på aktiviteten.

Ikke imponert

– Vi er ikke veldig imponert over at folk bruker kapasiteten sin på å filme når de skal kjøre bilen, sier Helgesen.

Anmeldes

Det skal legges til at sjåføren ikke godtok forelegget på 1700 kroner. Han blir derfor anmeldt.