oktober 21

God søndag! Status iøstfold: Raserte leilighet og utsatte kvinne for vold. Kraftig boligbrann..

God formiddag, er søndag og hviledag. Våkner til overskya vær og 12-13 grader.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til søndag. Det har vært en ny boligbrann i Fredrikstad, og det var en dramatisk episode for en beboer ved en omsorgsbolig «Heimta» i Fredrikstad. Ellers fortelles det om mindre saker med noe fyll og surr i Østfold..

Vold og rasert leilighet i Fredrikstad

#Fredrikstad

Kl –

En kvinne er sendt til legevakt etter en voldsepisode ved «Heimta» i Ørmenveien i Fredrikstad. En tilreisende person som var på besøk skal ha rasert en leilighet og utøvd vold mot en kvinne på stedet forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt til Fredrikstadavisa. Hun måtte til legevakt for sjekk. En person bosatt i Askim er tatt hånd om av politiet

Boligbrann. Totalt nedbrent .,

#Fredrikstad

Kl 06.08

Alle nødetatene i Fredrikstad rykket søndag morgen ut til i en bolig på Huth Platå, Kråkerøy etter melding om brann.

Det ble tidlig meldt om full fyr i eneboligen. Politiet har ikke kommet i kontakt med beboere, men så langt tyder ingenting på at det var noen tilstede i huset. Totalt 8 personer ble evakuert i et nabohus. Det ble meldt om mye røyk spredd i området på Kråkerøy og over til Fredrikstad sentrum. Det ble spylt vann på nabohus for å hindre brannskader.