oktober 21

Parkeringsplassen i Borregaardsbakken stenges på grunn av oppgradering ..

Fra og med tirsdag 23. oktober er parkeringsplassen i Borregaardsbakken ved museet stengt i cirka én måned. Det opplyser Sarpsborg kommune på sine nettsider.

Årsaken

Årsaken er at den skal oppgraderes med blant annet asfalt, lys og ladestasjoner for elbiler. Av totalt 39 parkeringsplasser vil 2 plasser bli reservert handikapp-parkering og 4 plasser vil bli reservert for elbil. Vi klargjør samtidig for en mulig utvidelse av antall ladeplasser senere ettersom andelen elbiler forventes å stige de nærmeste årene.

Midten av november

Etter planen skal parkeringsplassen stå klar til bruk igjen rundt midten av november. Lys og ladestasjoner for elbil kan bli ferdigstilt litt senere på grunn av lang leveringstid på materiell. Fordi parkeringsplassen er stengt i anleggsperioden må vi henvise bilister til å parkere ved andre ordinære parkeringsplassen og lovlig gateparkering i området.

Foto via Sarpsborg kommune | aktuell link