oktober 23

Sesongpremiere for «På tur med Dag Otto». Nye eventyr..

Dag Otto Lauritzen og makker Kristian Ødegård er klar for nye eventyr i inn- og utland. Første tur går til Sri Lanka sammen med Thor Hushovd og Sigurd Sollien for å kjøre tuk-tuk race.

Sesongpremiere

Tirsdag 23. oktober kl. 20.00 på TV 2

Andre episoder denne sesongen kan by på..

På tur i Villmarken med Vegard Harm og Morten Hegseth, Dag Otto inviterer med seg Helene Olafsen og Stian Sivertzen for å leve som vikinger – og til verdens hardeste terrengritt på Costa Rica får Dag Otto med seg Bernt Hulsker og Michael Andreassen.

Det blir også en ekspedisjon – nærmere bestemt «Ekspedisjon Amundsen» hvor Håvard Lilleheie og Markus Neby blir med Dag Otto og Kristian på tur. En tur til Rawanda sammen med Stian Staysman og Petter Pilgaard står og på menyen.

Tungtvannsaksjon

Dag Otto inviterer også til en tungtvannsaksjon hvor man går i sporene til de gamle heltene, med på turen er Didrik og Emil Solli-Tangen. Kjendisene som utsettes for maraton er Dennis Vareide og Preben «Prebz» Fjell – og det blir en ellevill Miami-tur med Ida Fladen og Charter-Svein.

Foto via Tv2