oktober 25

Klar for finale i «Stjernekamp». Tidenes yngste..

Ella Marie Isaksen Hætta (t.v.) og Ulrikke Brandstorp gikk videre fra semifinalen sist lørdag. Foto via NRK

Finale

De har jobbet beinhardt gjennom ti intensive uker og blitt utfordret i 13 ulike sjangre. Nå skal Ella Marie Hætta Isaksen og Ulrikke Brandstorp møtes i den aller siste stjernekampen. Hvem blir Norges ultimate entertainer 2018?

Sendes

NRK1 lørdag 27. oktober kl. 19.50

Tidenes yngste

Det er tidenes yngste finalepar i Stjernekamps historie vi får møte i dette aller siste oppgjøret. Ulrikke (23) fra Skjeberg og Ella Marie (20) fra Tana har blitt stemt fram av seerne i sjanger etter sjanger, uke etter uke. Underveis har de to blitt svært gode venner. Nå er de enige om et felles hovedmål for kvelden: Å levere tidenes finale i Stjernekamp. Men ingen av dem legger skjul på at de også er sultne på seieren.

Ella Marie Hætta Isaksen (t.v.) og Ulrikke Brandstorp er blitt gode venner gjennom Stjernekamp-høsten. Her i en pause under prøver forrige uke. Nå er de klare for den siste duellen om tittelen Norges ultimate entertainer.

Reprise, egen låt og finalenummer

I tillegg til et felles åpningsnummer sammen med alle høstens Stjernekamp-deltakere, skal finalistene synge tre låter hver i løpet av kvelden.

Først skal de gjøre en reprise fra en av høstens sjangre. Ulrikke har valgt rock fra program 1, mens Ella Marie gjentar hiphop-nummeret fra program 3.

Så skal de få synge en låt fra eget repertoar for første gang denne høsten. Her disker Ulrikke opp med en rykende fersk låt som hun slipper dagen før finalen. Ella Marie skal framføre en låt hun har spilt inn sammen med bandet sitt, Isák, som også er med henne på scenen.

Til slutt skal Ulrikke og Ella Marie framføre hver sin selvvalgte finalelåt.

I dommerpanelet denne kvelden blir det igjen besøk av fjorårsvinner Adam Douglas. Han var med i et gjestenummer i semifinalen forrige lørdag. På finalekvelden skal han holde seg i dommerpanelet og gi tilbakemeldinger sammen med Mona B. Riise og Thomas Felberg.

Fjorårsvinner Adam Douglas opptrådte i et gjestenummer i semifinalen forrige lørdag. I finalen er han tilbake som gjestedommer.