oktober 27

God lørdag! Status iøstfold: Politiet har opprettet sak etter at en kvinne ble befølt / antastet. Stupfull kvinne på segway. Mann i veibanen..

God lørdag! Våkner til sol, blå himmel og et par kuldegrader. Politiet er på plass med ekstra mannskap i Fredrikstad og Moss i anledning torgmøter arrangert av Den nordiske motstandsbevegelse.

-Rolig i Fredrikstad så langt. Politiet har stor tilstedeværelse og følger situasjonen. DNM har nå iverksatt utdeling av flyers forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt lørdag ved 10.30 tiden.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag på natt til i dag. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd.,

Stupfull dame på segway

Kl 23.45

#Fredrikstad

Et noe uvanlig syn møtte en politipatrulje på Rolvsøy i Fredrikstad ved Kl 23.45 tiden sent fredag kveld. En dame i 30-årene – drøyt full, kjørte rundt på en segway. Damen blir anmeldt. – Segway er å anse som en motorvogn, og dermed gjelder promillegrensen på 0,2 ..

Kvinne befølt og antastet

Kl 00.30

#Fredrikstad

En kvinne i 30 årene skal ha blitt antastet av en mann i Kløverveien i Gamle Fredrikstad natt til lørdag. Kvinnen skal ha blitt befølt på kroppen – før gjerningsmann forsvant fra stedet. Gjerningsmann skal ha vært mellom 20-30 år og ha mørk hudfarge. Politiet har opprettet sak

Forulemping av offentlig tjenestemann

#Fredrikstad

Kl –

En person som oppførte seg dårlig på et utested i Fredrikstad nektet å fortelle hvem han var, og slo seg vrang. Vedkommende ble tatt med til arrest og blir også anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Bråk på utested

#Fredrikstad

Kl 02.00

Politiet melder om bråk på et utested i Fredrikstad sentrum. To menn i 30 og 40 årene ble begge bortvist fra stedet

Mann i veibane

#Halden

Kl 10.30

RV 22 krysset Dyrenbdalsveien/Alfheimsveien. En mann i veibanen. Ble plukket opp av brannvesenet og overtatt oss. Mulig rus og følges opp av enten Helse eller oss.

Urinering på offentlig sted..

#Halden

Kl 03.00

En person blir anmeldt for urinering på offentlig sted,