oktober 31

Sarpsborg 08 attraktive på sponsormarkedet. Ny avtale..

Sarpsborg 08 og DNB inngår et nytt, stort samarbeid. Banken tar over plassen på shortsen og blir en av klubbens største partnere opplyser klubben på sine nettsider.

-Liker

  • Vi liker veldig det samholdet vi ser i Sarpsborg 08. Mye her er drevet av frivillighet og vi ser et enormt engasjement i byen. Det er verdier vi assosierer oss med og gjerne vil hekte oss på, sier Tina Wesselsen, som er sponsorsjef i DNB.

Fra 2019 blir DNB platinapartner i Sarpsborg 08. Det har de også vært tidligere, men med den nye avtalen gjør de et byks på partneroversikten der de i 2018 har vært sølvpartner.

– Som en lokal aktør ønsker vi å bidra til en bærekraftig utvikling i kommunen vår. Det er en del av samfunnsansvaret vårt. Vi ønsker å skape en skikkelig feelgoodstemning i Sarpsborg. Sammen med Sarpsborg 08, tror jeg vi kan skape mye positivt sammen, sier regionbanksjef Veronica Olsen.

Markedssjef i Sarpsborg 08, Thomas Andersen, er selvsagt glad for å ha DNB tilbake som platina- og shortspartner i 2019.

– Det har vært en lang prosess. Vi snakket sammen i november i fjor. Det har vært forhandling fra begge sider i ti måneder som har resultert i et samarbeid som i første omgang varer ut 2019. Vi tror veldig på samarbeidet og er sikre på at supporterne våre kommer til å merke det på en positiv måte. Det blir mye gøy utover, sier Andersen.

Aktuell link

Foto via S08