november 02

– I dag fikk jeg en skikkelig i fleisen..

Knut Arild Hareide intervjues nå av Fredrik Skavlan. Dette vises som en del av kveldens «Skavlan» på TV 2 kl. 21.25. Foto: Espen Solli, TV2.

Hareide til Skavlan: – I dag fikk jeg en skikkelig i fleisen

  • Jeg har ikke bedt til gud om å vinne. Det er litt for smått for vår herre, sier Knut Arild Hareide i kveldens «Skavlan» på TV 2.

Et av Norgeshistoriens største politiske dramaer er over. KrF har valgt å gå i forhandlinger med Erna Solberg sin regjering, og dermed har Knut Arild Hareide gitt beskjed om at han går av som leder av KrF. Akkurat nå intervjues han av Fredrik Skavlan på Gardermoen opplyser TV-selskapet i en melding.

Skavlan

I intervjuet som vises som en del av «Skavlan» på TV 2 i kveld kl. 21.25 forteller Hareide blant annet om hva han tror står i avisene i morgen.

  • Jeg tror de vil si at jeg står for noe! sier Hareide i intervjuet med Fredrik Skavlan.

Hareide forteller også at de siste månedene har fått fram en kraft i ham som han ikke har kjent på før.

  • Faren min har alltid sagt at Knut Arild, han har aldri hatt ett opprør.
  • Kanskje var dette mitt opprør? spør Hareide…

Intervjuet kan sees i sin helhet på TV 2 kl. 21.25 nå i kveld.

De øvrige gjestene i kveldens «Skavlan» på TV 2 er:

John Ajvide Lindqvist er den skandinaviske grøsserkongen, en slags svensk Stephen King, prisbelønnet og kritikerrost for bøker som «La den rette komme inn», «håndtering av udøde» og «menneskehavn». Nå er han aktuell med Sveriges Oscar-bidrag «Grensen», en film basert på hans novelle med samme navn. Før Lindqvist ble forfatter jobbet han i en årrekke som tryllekunstner og stå-opp-komiker, fredag kommer han til Skavlan.

Stephen Hawking var fysikeren som ble en popkulturell verdensstjerne. Han døde i mars, 76 år gammel etter ha kjempet hele sitt voksne liv mot sykdommen ALS. Datteren Lucy Hawking er med oss fra London og forteller en historie om en barndom som var alt annet enn normal.