november 03

Utsolgt og allsang for CC Cowboys. Besøkte hjembyen i kveld..

Det var utsolgt, og stor interesse for kveldens CC Cowboys konsert på Blå Grotte. Fredrikstad-bandet kom hjem til sine egne, og ble tatt i mot med allsang og åpne armer.

28

CC Cowboys har vært garantister for norsk rock i 28 år. Bandet har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull og platina troféer, og hatt tusenvis av spillejobber oppsummerer konsertarrangøren.

Nytt album

Tidligere i år slapp bandet også et nytt album, «Perfekt normal». En produksjon som Dagbladets journalist ga terningkast 5. Overraskende vitalt fra Fredrikstads svar på Rolling Stones skrev avisens anmelder ved lansering.

Fin kveld

Det ble en fin lørdagskveld på Blå Grotte! CC Cowboys leverte en god blanding av låtene folk forventer, samt noe nytt fra den siste skiva.

Turne

Jørn Christensen, Agne Sæther, Per Vestaby og Magnus Grønneberg fortsetter turneen med nye besøk. Om en liten uke er det Ålesund som får besøk av CC Cowboys

Følger opp tradisjon

Om noen uker er Magnus Grønneberg tilbake på en scene i Fredrikstad. -For sjette år på rad setter Magnus Grønneberg punktum for årets program på Litteraturhuset Fredrikstad. Konserten har blitt vår fineste tradisjon skriver Litteraturhuset på sine nettsider. -Norges ledende rockepoet gir oss en konsert hvor vi kommer tett på kunstneren og hans låter. Konsertene med Grønneberg er satt opp torsdag 13. desember og fredag etter.