november 04

Målløst for Sarpsborg 08 i Oslo. 0-0 mot Vålerenga..

Det sto ikke akkurat om «livet» for noen av lagene i kveldens oppgjør mellom Vålerenga og Sarpsborg 08, …selv om det gikk HARDT for seg i perioder av matchen.

Måtte sy

Jørgen Horn måtte bla ut å sy etter kraftig smell tidlig i matchen, men spilleren kom tilbake på banen etter noen minutter. Tamm fikk også en smell i slutten av kampen, men det var neppe så alvorlig.

0-0

Ingen av lagene maktet score i den første omgangen, og lagene gikk til pause med 0-0. Det ble skapt noen halvsjanser, men ikke de helt store 100-prosent-mulighetene. Tobias Heintz hadde en OK sjanse, men fikk ikke noe smell på skuddet.

Ikke helt fornøyd etter første omgang

  • Det er ikke noe kamp som koker sa hovedtrener i S08, Geir Bakke til Eurosport i pausen -Vi må få litt liv i detta!

Uavgjort

Det ble aldri noen kamp for historiebøkene i Oslo, og kampen endte til slutt med 0-0. Tilsynelatende et ganske greit resultat for begge lagene, hvor ingen hadde det «helt store» å spille for.

Greide ikke utnytte

Begge lagene spilte seg til gode muligheter i slutten av matchen, men ingen greide å utnytte det godt nok.

Viktigere kamp

Det kommer en viktigere match for sarpingene om noen dager. Torsdag er det klart for et nytt Europa Leauge – oppgjør hvor det står mer på spill. Motstander er svenske MALMÖ.

-Sjansefattig

-Det var vind, kaldt og sjansefattig på Intility Arena i kveld. I så måte var Sarpsborg minst dårlig hvis vi holder oss til dialogen vedrørende målsjanser oppsummerer VG.

De 11 fra start

Vasyutin – Tveita, Horn, Jørgensen, Askar – Halvorsen, Singh, Nielsen, Larsen – Heintz, Mortensen

Foto arkiv