november 05

Disse gir deg håndball-EM i desember på TV3 og Viaplay

Fra venstre: Geir Oustorp, Daniel Høglund, Karoline Dyhre Breivang, Christian Ramberg, Frode Kyvåg. Foto: Rune Bendiksen/NENT Group

Fem håndballentusiaster, hvorav to er tidligere storspillere på det norske landslaget, skal gi deg håndballfest på TV3 i desember opplyser nordic entertainment group i en melding. Håndballåret 2018 avsluttes med damenes europamesterskap i Frankrike. TV3s EM-team er onsite for å gi TV-seere hjemme i Norge den beste håndballfesten på TV3 og Viaplay.

Studiosendinger

Tradisjonen tro ringes julen inn med Håndballjentene på TV-skjermen, og hver kampdag vil det være direktesendinger fra TV3s studio i Frankrike. Hele mesterskapet kan også ses på nett med Viaplay.

Christian Ramberg er programleder, og med seg i studio har han to eksperter; den rutinerte og kunnskapsrike Frode Kyvåg og TV3s nye håndballekspert og tidligere landslagsstjerne, Karoline Dyhre Breivang.

Daniel Høglund vil også under dette TV3-mesterskapet være hovedkommentator, og som i EM i 2016 vil han også i år kommentere damenes mesterskap med Larvik-trener Geir Oustorp som ekspertkommentator.

Ørjan Bjørnstad og Kaja Snare er reportere. Frode Scheie kommenterer de øvrige kampene på Viasat 4 og Viaplay.