november 08

Nok et imponerende resultat for Sarpsborg 08. Spilte 1-1 borte mot Malmö..

Stemningen var på topp i Sarpsborg 08-leiren før kveldens kamp borte mot Malmö FF. Sarpingene som har begeistret mange med gode resultater så langt i gruppespillet. Forrige match hjemme mot Malmö endte 1-1.

0-0

Det var en tøff første omgang i Malmö, hjemmelaget hadde mye av spillet, men greide ikke score. Rashad hadde en bra mulighet etter noen minutter, men det endte ikke med scoring. Lagene gikk til pause med 0-0

0-1

Sarpingene gikk offensivt til verks i 2ndre omgang, og fikk uttelling etter 63 minutter. PATRICK MORTENSEN får et perfekt innlegg fra Ole Jørgen Halvorsen som dansken setter sikkert i mål til ledelse.

1-1

.. men Malmö svarte raskt! Etter 67 minutter var det hjemmelaget som fikk sin utligning. Marcus Antonssen sørger for balanse i regnskapet.

Uavgjort

Det ble ikke flere scoringer denne torsdagskvelden. Det betyr at S08 kan ta med seg et imponerende resultat fra nok en Europa-match.

-Spenningen lever for fullt

-Akkurat som i hjemmekampen endte det 1-1 mellom Malmö og Sarpsborg i Europa League, og spenningen om avansement lever for fullt oppsummerer Eurosport etter kampen.

-Til fortvilelse

  • Sarpsborg gjorde det igjen – drev Rösler til fortvilelse. Sterk uavgjort mot Malmö i Europa League. Ledet 1-0 i fire minutter, men så utliknet hjemmelaget. 1-1 gir full fyr i gruppa oppsummerer Dagbladet etter kampen.

De 11 fra start..

Vasyutin – Tveita, Horn, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Vetti, Askar – Mortensen, Rashad

Foto arkiv / via S08