november 08

Stemningen på topp før kveldens kamp mot Malmö..

Stemningen er på topp i Sarpsborg 08-leiren før torsdagens kamp mot Malmö FF. Sarpsborg 08 har gjort det bra i gruppespillet og håper på mer moro i kveld. Kampen mot svenskene spilles 18.55 torsdag kveld. Det er ventet ca 20.000 tilskuere, hvor ca tusen kommer fra Sarpsborg.

Hjemmefavoritter

Etter 1-1 mellom lagene på Sarpsborg stadion, er det liten tvil om at omverdenen forventer hjemmeseier torsdag kveld. Sarpsborg 08-spillerne er imidlertid innstilt på å gjøre livet surt for de himmelblå skriver 08 på sine nettsider.

– Vi kastær som hestær sparkær

  • Vi kastær som hestær sparkær. Vi har hatt bra suksess med det i Europa, så vi satser på å gjenta det, sier Joachim Thomassen, klar for å gjøre det tøft for Malmö FF på dødballer.

Se intervjuene fra 08s siste trening i Malmö på klubbens nettsider

.