november 10

KFUM klart best etter to kvalik-kamper. Ingen opprykk for Fredrikstad i år

Med et svært dårlig utgangspunkt gikk Fredrikstad til returmøte mot KFUM lørdag ettermiddag. Fredrikstad spiller kvalik-kamper til OBOS-ligaen, og tapte den første matchen mot KFUM med 3-0. Kveldens kamp ble spilt på Fredrikstad stadion,

Var skuffet

-Vi er skuffet over hva vi presterte og vi har gitt oss selv en massiv utfordring – Men! Det har skjedd større under i fotballen før skrev Fredrikstad FK før dagens kamp.

… men det ble INGEN kveld for jubel for østfoldlaget

0-0

FFK tok initiativet i kampen fra start, men fikk lite ut av det. Utover i omgangen ble KFUM mer gjenkjennelig å skapte flere muligheter.

Likevel maktet ingen av lagene å score, og den første omgangen endte 0-0.

1-0 / 1-1

KFUM fremstår som det klart beste laget etter to oppgjør. Selv om Fredrikstad tok ledelsen 1-0, og forsøkte seg på en sluttspurt – holdt det ikke helt inn. På tampen utlignet også KFUM til 1-1

Juleferie

Kveldens resultat betyr at sesongen er over for Fredrikstad. Nå må østfoldlaget, tross favoritt-stempel forberede seg på et nytt år i PostNord-ligaen. KFUM går videre til nye kvalik-kamper.

Stor forskjell i penger

Fredrikstad har 22 millioner kroner i budsjett. Nesten 20 millioner mer enn «Kåffas» 2,6. Likevel var det Ekeberg-laget som vant fortjent skriver VG etter kampen.