november 11

Siste hjemmekamp i årets Eliteserie for Sarpsborg 08. Har invitert til..

DNB, Sarpsborg Idrettsråd, spillerne og Sarpsborg 08 går sammen om å invitere sarpinger på kamp mot Sandefjord. Matchen spilles Kl 18.00 i søndag kveld.

Innspill

  • Da vi fikk innspill om at Idrettsrådet og DNB kunne tenke seg å gjøre noe for sarpinger som ikke alltid får vært 08-kamp, kastet vi oss rundt, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen via klubbens nettsider.

DNB og Idrettsrådet gleder seg

Idrettsrådet og deres samarbeidspartnere, DNB og spillergruppa i Sarpsborg 08 går inn med betydelige summer for å lage en festkveld på Stadion. Det gjør at 600 – i første omgang – barn, unge og familier i Sarpsborg kan få oppleve toppfotball på Stadion når Sarpsborg 08 avslutter eliteseriesesongen på Stadion 11. november.

  • Som stolt sponsor av Sarpsborg 08 ønsker vi at flere får anledning til å oppleve magien på Stadion. Tiltaket her sammen med Idrettsrådet og Sarpsborg 08 gir oss en god anledning til å gi tilbake til lokalsamfunnet, sier regionbanksjef i DNB, Ann Veronica Olsen.
  • Gjennom arbeid vi i Idrettsrådet gjør ut mot klubber og foreninger i Sarpsborg, har det blitt ganske tydelig for oss at ikke alle kan ta seg råd til en kamp på Stadion med familien. Sammen med DNB og Sarpsborg 08 håper vi å skape en magisk kveld for disse, sier Ole-Henrik Andersen i Idrettsrådet.

Her kan du lese mer via klubbens nettsider