november 12

Noe for fremtiden? Lanseres i deler av Europa

Med den nye eXS KickScooter gjør SEAT sitt første fremstøt innen mikromobilitet.

En enkel og morsom måte å komme seg frem på

• Den elektriske eXS KickScooter fra Segway blir presentert på Smart City Expo World Congress den 13. november, der publikum kan prøvekjøre den opplyser SEAT i en melding.

• SEAT ønsker å sette standarden for urban elektrisk transport

• SEAT og Segway har inngått en strategisk avtale for å møte det økende behovet for elektriske transportløsninger som bringer brukeren helt frem til døra

• Lansering av eXS i november og eksklusiv Black Friday for SEATs ansatte

• SEAT leter etter spanske byer til et pilotprosjekt for eXS-delingstjenester

• Byene blir stadig større, og det har gjort effektive transportløsninger til en økende utfordring for myndighetene og bilprodusentene.

• Trafikkork, manglende parkeringsplasser og lavutslippssoner i bykjernen er bare noen av utfordringene bilførere møter hver dag. Når det i Europa er en nedgang på 20 prosent i antall kunder under 30 år som ønsker å kjøpe bil, er det tydelig at transportbehovet endrer seg.

• SEAT har inngått en strategisk avtale med Segway, et av verdens største selskaper innen personlig elektrisk transport. Segway er kjent over hele verden som leverandør av trygge og miljøbevisste mikromobilitetsløsninger. Produktenes avanserte teknologi, effektivitet og bærekraft var de avgjørende faktorene for å inngå dette samarbeidet.

• Med dette fremkomstmiddelet kan brukeren kjøre helt frem til målet, også på steder der det er vanskelig å komme frem med bil. Det er lett å kjøre takket være de store 8-tommers hjulene, og fjæringen foran og bak sørger for smidige kjøreegenskaper. Kombinasjonen av batteri og motor gir en topphastighet på 25 km/t.

• eXS har dessuten LED-lykter foran og bak, regulerbar ambientebelysning, LCD-skjerm, cruise control og tyverisikring. I tillegg kan man koble til et ekstrabatteri som øker rekkevidden. Rekkevidden er opptil  45 km avhengig av forholdene.

• SEAT lanserer det nye fremkomstmiddelet eXS. Den er i salg hos alle SEAT-forhandlere fra desember 2018. Prisen vil være 599 Euro. Kjøretøyet kan leveres i Spania, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits og Portugal før nyttår, og i resten av Europa i 2019.

• SEAT leter etter byer til pilotprosjekter