november 12

Vil forlenge med Patrick Mortensen. -En utrolig proff type, både i hverdagen og på banen..

Han er ofte på rett sted til rett tid, og han er blitt en særdeles viktig spiller for Sarpsborg 08. Nå er Patrick Mortensen i dialog om forlengelse av kontrakten melder VG.

-Nyter

– Jeg har kontrakt ut 2019, og vi er i dialog om en forlengelse. Men akkurat nå nyter jeg bare dette, koser meg med hver kamp. Tenk deg – da jeg kom i 2015 var det kanskje 10 supportere på en bortekamp med Sarpsborg. Nå var det over tusen her i Malmø. Helt fantastisk, sa Mortensen til VG etter 1–1-oppgjøret mot Malmö.

-Nøye med alt

– Patrick løper 12–13 kilometer i hver kamp, han er nøye med alt, til og med om han skal spise fire eller fem cherrytomater i lunchen. En utrolig proff type, både i hverdagen og på banen, sier hovedtrener i S08 Geir Bakke.

-Fantastisk

– For oss har Patrick vært fantastisk. Han scorer 10–15 mål hver sesong og han er svært god inne i 16-meterne, i tillegg til å være et meget godt oppspillspunkt, sier Geir Bakke.

Aktuell link | VG