november 16

Først fant Svinesundtollerne ti kilo amfetamin og 1,2 kilo ecstasytabletter..

Først fant Svinesundtollerne ti kilo amfetamin og 1,2 kilo ecstasytabletter i bakdørene på denne polskregistrerte personbilen.

På tanken

Så kontrollere tollerne drivstofftanken og fant ytterligere 16 kilo amfetamin og 1,4 kilo ecstasytabletter forteller mannskap hos Tollvesenet. Beslaget ble gjort 3. mars i år.

To polske borgere

De to polske statsborgerne i bilen sa de var malere på veg til Bergen da de ble stoppet på Svinesund i 15-tiden lørdag 3. mars. Narkotikahunden Mike søkte på bilen og markerte for funn av narkotika på hanskerommet og den ene bakdøra.

Personbilen ble deretter skannet og skanneroperatøren så da at det lå flere pakker i bakdørene. Øst politidistrikt ble varslet om tollbeslaget og tollkontrollen «ble fryst» i påvente av de kriminaltekniske undersøkelsene.

Foto via Toll