november 17

God lørdag! Status iøstfold: Til sjenanse på legevakta. Ringte nødtelefon. Glad i fisk..

God formiddag, er lørdag og helg. Våkner til noe overskya vær og 7-8 grader. Starter dagen med en varm kopp kaffe og vintersport på TV.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag natt til i dag, Her er en oversikt over noe av det som har skjedd.,

Ruset sjåfør..

#Fredrikstad

Kl 01.09

En politipatrulje stanset en bil på Kråkerøy. Fører av bilen, en mann i 20-årene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt. Fører hadde heller i gyldig førerkort. Blir anmeldt for forholdene.

Til sjenanse

#Sarpsborg

Kl 23.56

En beruset kvinne i 40-årene til sjenanse på legevakta. Blir innbrakt til arrest til hun blir edru

Slåss med dørvakt

#Fredrikstad

Kl 00.22

En person innbrakt fra sentrum etter å ha slåss med en dørvakt på et utested i sentrum. Mann i 40-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Travelt i 60-sone

#Greåker

Kl 22.45

UP stanset en bil på Rv109 på Greåker. Målt til 82 km/t i 60-sone. Fører, en mann i 30-årene, får sitt førerkort beslaglagt på grunn av for mange prikker.

Glad i fisk

#Fredrikstad

Kl 20.45

Kommer melding om en butikktyv som har stjålet salmalaks og forsvant i en bil. Vi sjekker videoovervåkning. Forholdet blir anmeldt.

Promille

#Askim

Kl 03.28

En politipatrulje stanset en bil i utkanten av sentrum. Fører, en mann i 40-årene, blåser til langt over lovlig verdi. Blir anmeldt for forholdet og får sitt førerkort beslaglagt.

Sveip – Ski

Ringte nødtelefon – utsatt for vold

#Ski

Kl 21.36

En patrulje i kontakt med yngre gutt som hevder seg utsatt for vold av flere andre. Ringte inn på nødtelefon. Bærer preg av å ha blitt utsatt for vold og vil bli fulgt opp av helsevesenet. Vi har kontroll på tre ungdommer som trolig er inblandet.